Ny Design
Ny Doft
Ny Konsitens
Produktbeskrivning
ReBirth hårvax är 100% ekologisk och detta gör den unik på den svenska marknaden. Med eteriska oljor som luktar lime och en fast struktur gör det håret väldoftande och lätt att styla under dagen. Inga kemikalier är tillsatta, så ditt hår och hårbotten skadas inte som det gör när man använder andra stylingprodukter. Miljötänk
Produkten är uppbyggd med extrem försiktighet. Den har inga parfymer och ingen tillsatt färg, vilket innebär att doften är färskpressad lime och färgen är helt naturlig. Ditt hår kommer att kännas mycket bättre och din hårbotten kommer inte bli torr. Det är helt enkelt det bästa valet för dig och miljön. Burken är av PP5 plast, vilket innebär att det är det säkraste valet utan risk för kemiskt utsläpp. Allt detta är viktigt för oss, och det borde även vara viktigt för dig!
Köp
Fyll i formuläret om du vill få mer information om hur du kan börja sälja vårt vax i din butik! För närvarande fungerar det endast för svenska företag, om du är från ett annat land, eller bara har en fråga, skicka ett mail till oss på info@rebirth-haircare.se Klicka på bilden ovanför om du vill köpa för privat bruk!

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Om Oss
Det handlar om att göra en påverkan. Det spelar ingen roll om du ska på ett viktigt affärsmöte eller om du är på väg ut för en natt på stan eftersom allt du vill göra är att se bra ut. Detta är vad ReBirth - Haircare handlar om. Bra utseende kombinerat med en hållbar utveckling som bidrar till välbefinnande för både dig och vår jord. Vår produkt ger dig möjlighet att komma fram i stil och lämna en påverkan på de människor du möter, allt tack vare vår ekologiska produkt som sätter dig och jorden först. ReBirth - Haircare grundades i Helsingborg, Sverige, 2008 av Oscar Selemba och André Olsson. Grundtanken var att erbjuda marknaden hållbara hårvårdsprodukter utan att kompromissa med kvaliteten. Produktutvecklingen startade och snart därefter hade vi en unik formula för vårt hårvax. Idag säljs det på flera salonger och butiker i Skandinavien. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.
"The earth is what we all have in common"
- Wendell Berry
Kontakt
Oscar Selemba
oscar.selemba@rebirth-haircare.se André Olsson
andre.olsson@rebirth-haircare.se

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

©ReBirth - Haircare 2015, 969750-4463, Helsingborg, Sweden, info@rebirth-haircare.se